EUROPSKO PRVENSTVO U BENCH PRESSU BUDIMPEŠTA, MAĐARSKA – Osmero hrvatskih predstavnika nastupit će na EU u bench pressu

Osmero hrvatskih predstavnika nastupit će na Europskom prvenstvu u bench pressu. Prvenstvo će se od 2. do 7. kolovoza održavati u Budimpešti. Hrvatske boje branit će Andrea Petrek, Sindy Bubek, Kristina Horvat, Matea Bumba, Brigita Bakić, Teo Kalogjera, Walter Smajlović i Nikola Fic. Andrea Petrek i Kristina Horvat će se natjecati u kategoriji Open – 69 kg. Matea Bumba nastupit će u kategoriji Junior – 63 kg, Sindy Bubek u kategoriji Open – 47 kg. Brigita Bakić natjecat će se u kategoriji Open – 69 kg, equipped.

Teo Kalogjera natjecat će se u kategoriji Junior – 74 kg, dok će Walter Smajlović nastupiti u kategoriji Junior – 83 kg. Nikola Fic nastupiti će u kategoriji Open – 105 kg.

Natjecatelje će pratiti njihovi treneri Danijel Škopec, predsjednik Hrvatskog powerlifting saveza, Siniša Križan, izbornik hrvatske reprezentacije, Dominik Krištofić i Antonio Pošković Chioureas.

Na natjecanje putuju i glavni tajnik Hrvatskog powerlifting saveza koji je ujedno i međunarodni sudac Dražen Moslavac kao i Milena Đurđević.