U listopadu počinje Program osposobljavanja za poslove trenera/ice powerliftinga

Hrvatski powerlifting savez u suradnji sa Sportskim učilištem – ustanovom za obrazovanje odraslih organizira po prvi puta u Hrvatskoj „Program osposobljavanja za poslove trenera/ice powerliftinga“. Prvi dio programa vodit će Francesco Virzi licencirani trener iz Njemačke koji ima svoju akademiju priznatu od Međunarodne powerlifting federacije (IPF).

U program osposobljavanja za trenera/ice powerliftinga može se upisati osoba koja ima: minimalno završenu srednju školu, navršenih 18 godina života, specifične vještine i znanja iz tehnike powerliftinga koje je polaznik stekao kroz neformalno učenje i koja dokazuje kroz prijemni ispit, preporuku Hrvatskog powerlifting saveza za upis u nastavni program.

Kandidati moraju prije početka programa položiti određene testove kojima se provjerava njihova razina pripremljenosti za praćenje programa. Prijemni ispit održat će se prije upisa prvog dana programa, a sadržava demonstraciju čučnja, potiska s klupe i mrtvo dizanje. Kandidati koji polože dobit će ujedno i Hrvatsku i međunarodnu diplomu.

Pretprijava za Program, odnosno iskazivanje interesa za upis u isti provodi se u Hrvatskom powerlifting savezu, Matije Gupca 63, Virovitica. Formular pretprijave nalaze se u prilogu ove obavijesti, a može se dostaviti poštom ili e-mailom: [email protected] ili osobno u Ured Saveza. Pretprijave za upis u program zaključuju se do 3. rujna 2018. godine.

HPLS INFORMACIJE O PROGRAMU OSPOSOBLJAVANJA ZA TRENERA-ICE POWERLIFTINGA

HPLS PRETPRIJAVA ZA UPIS U PROGRAM POWERLIFTING