Hrvatski powerlifting savez dobio vrijednu donaciju poznate svjetske marke ELEIKO iz Švedske

n_28142

Hrvatski Powerlifting Savez dobio je donaciju iz Europske Powerlifting Federacije i poznate svjetske marke ELEIKO iz Švedske, koja proizvodi opremu za Powerlifting i ostale dizačke sportove a radi se o setu utega za natjecanja. HPLS očekuje uskoro još neke donacije od poznatih proizvođača opreme koja je inače službeni sponzor International powerlifting Federation (IPF) i European powerlifting Federatioa (EPF) Hrvatski Powerlifting Savez ovom donacijom raspolagati će sa vrhunskom profi opremom za svoja službena natjecanja što je cilj Europskoj Federaciji koja želi da se HPLS pravilno i propisno razvija u powerliftingu.

Natjecatelji powerliftinga ovu izvrsnu opremu moći će isprobati već na 5. Državnom prvenstvu  u powerliftingu i bench pressu, koji se 10 i 11 prosinca održava u Zadru.

Hrvatski Powerlifting Savez zahvaljuje se IPF-u i Europskoj Powerlifting Federaciji i Eleiku na donaciji. Posebno se zahvaljuju Arnulfu Wahlstormu predsjedniku europske Powerlifting Federacije i menadžerici Eleiko proizvodnje Lei Pavlikovoj, koja je izrazila zadovoljstvo suradnji sa Hrvatskom Powerlifting savezom a kojeg će na obostrano zadovoljstvo biti i ubuduće.