Održana izborna skupština Hrvatskog Powerlifting Saveza

hpls_feat

Hrvatski Powerlifting Savez je održao izbornu skupštinu na kojoj su se birala tijela saveza za novi mandat u sklopu Ultimate Kupa u Đurđevcu. Uz natjecanje u Powerliftingu na kojem je bilo mnogo natjecatelja, klubovi su izabrali vodstvo Saveza koje će u mandatu od 2016.-2020. Godine voditi Hrvatski Powerlifting Savez.

Za predsjednika saveza je izabran u drugi mandat Danijel Škopec iz Powerlifting Kluba „Virovitica“ iz Virovitice, a za dopredsjednika je izabran Tomislav Ivandić iz Powerlifting kluba „Behemot“ iz Zadra.

Za glavnog tajnika saveza je u drugom mandatu izabran Dražen Moslavac iz Powerlifting Kluba „Virovitica“ iz Virovitice.

Za članove novog upravnog odbora koji će upravljati radom saveza u tekućem mandatu su izabrani:  Ružica Martinić iz Kluba „Srele Brutal Team“ iz Oroslavlja, Goran Šimić iz Kluba „Šibenik“ iz Šibenika, Saša Deak iz Kluba „Ultimate“ iz Đurđevca i Luka Kovač iz Kluba „Maksimum“ iz Pitomače.

Nadzor rada saveza će kontrolirati novoizabrani nadzorni odbor sa članicama: Slađanom Čormarković iz Kluba „Ultimate“ iz Đurđevca, Doris Mustać iz Kluba „Behemot“ iz Zadra i Patricia Januš iz Kluba „Body Art“ iz Požege.

Predsjednik izabran u drugi mandat se je zahvalio povjerenju koje su mu klubovi povjerili i najavio je nastavak razvoja Hrvatskog Powerlifting Saveza kako bi zauzeli značajniju ulogu u razvoju Powerlifting sporta u sklopu Međunarodne Powerlifting Federacije – IPF i kao buduća članica Hrvatskog Olimpijskog Odbora.