IPF Newsletter

IPF redovito izdaje elektronske novine o aktualnostima u federaciji. U broju 10 IPF Newsletter donosi uvodnu riječ predsjednika IPF-a Gaston Paragea te informacije o uvjetima za sudjelovanje na Svjetskim igrama 2017. Svjetske igre su svjetska smotra neolimpijskih sportova, a powerlifting natjecanje se izvodi u opremi u četiri težinske kategorije za svaki spol: laka, srednja, teška i superteška. Uvjeti za sudjelovanje na Svjetskim igrama su prva tri mjesta u seniorskim kategorijama na Svjetskom prvenstvu 2016.

Osim toga ovaj broj donosi i informacije o seminaru za ovlaštene IPF trenere koji će se održati u Španjolskoj, u La Mangi, od 14. do 18. listopada. Cijena ovog seminara u koju je uključen sav edukacijski materijal, smještaj s doručkom i večerom, puno korištenje svega što kamp nudi te prijevoz od najbližeg aerodroma(Alicante ili Murcia) iznosi 650€.

Kandidati moraju biti zdravstveno sposobni, poznavati engleski jezik te imati preporuku nacionalnog powerlifting saveza.

Budući da Hrvatski powerlifting savez ne raspolaže sredstvima kako bi zainteresiranima platio troškove ovog seminara odlazak na ovaj seminar je o vlastitom trošku. Kandidati se mogu javiti predsjedniku HPLS-a, a Savez će izaći u susret oko izdavanja preporuke.

Sve detalje o ovim obavijestima pročitajte u Newsletteru br. 10 klikom na link.